HOME > USLUGE

LATEDO

Zaštita na radu

Zaštita na radu je ključni aspekt svake odgovorne organizacije. Naša tvrtka posvećena je osiguravanju sigurnog i zdravog okruženja za sve zaposlenike. Svi naši postupci i politike usklađeni su s najvišim standardima zaštite na radu.<br>

Naš tim stručnjaka redovito prati i procjenjuje rizike kako bismo identificirali potencijalne opasnosti na radnom mjestu. Također pružamo obuke za zaposlenike kako bi ih osposobili za prepoznavanje i sprječavanje rizika. Naša oprema i infrastruktura su redovito održavani kako bi se osigurala njihova sigurnost.

Kroz suradnju i komunikaciju s našim zaposlenicima, promoviramo kulturu odgovornosti prema zaštiti na radu. Svaki incident ili nesreća prijavljuje se i istražuje kako bismo naučili iz njih i spriječili njihovo ponavljanje.

Naš cilj je osigurati da svaki zaposlenik sigurno i zdravo obavlja svoj posao. Zaštita na radu nije samo obveza, već i naša predanost brizi o dobrobiti našeg osoblja. Slijedimo najnovije standarde i zakone kako bismo zajedno stvorili sigurno i produktivno radno okruženje.

Procjena rizika i analiza radnog okruženja

Naša tvrtka pruža temeljitu procjenu rizika na radnom mjestu kako bismo identificirali potencijalne opasnosti i utvrdili sigurnosne mjere.

Razvoj i implementacija sigurnosnih politika i postupaka

Radimo s vašom organizacijom kako bismo razvili i implementirali pravila i procedure za zaštitu na radu, prilagođene vašim potrebama.

Obuka zaposlenika

Pružamo obuke zaposlenicima kako bi ih osposobili za prepoznavanje i sprečavanje rizika te pravilno postupanje u slučaju nesreća.

Planiranje i provođenje vježbi evakuacije

Organiziramo vježbe evakuacije kako biste bili spremni za brzu i učinkovitu evakuaciju u slučaju nužde.

Održavanje i nadzor opreme za zaštitu na radu

Redovito održavamo i nadziremo sigurnosnu opremu kako bismo osigurali njezinu ispravnost.

Praćenje i izvještavanje o sigurnosti na radu

Vodimo evidenciju o sigurnosnim incidentima i pružamo izvještaje kako biste pratili i poboljšali sigurnost na radu.

Pravno i regulatorno usklađivanje

Pomažemo vam u ispunjavanju svih zakonskih zahtjeva i regulacija u vezi sa zaštitom na radu.

Savjetovanje i prilagođene usluge

Prilagođavamo naše usluge vašim specifičnim potrebama i izazovima kako biste osigurali najbolju praksu u zaštiti na radu.

LATEDO

Zaštita od požara

Naša tvrtka ozbiljno shvaća vašu sigurnost, stoga smo posvećeni zaštiti od požara. Uvijek je prioritet osigurati sigurno radno okruženje za naše zaposlenike, klijente i posjetitelje. S našim sveobuhvatnim pristupom zaštiti od požara, osiguravamo da svi aspekti naše poslovne infrastrukture budu u skladu s najvišim standardima.

Naš stručni tim redovito provodi procjene rizika kako bi identificirao potencijalne opasnosti te osigurava primjenu odgovarajućih protupožarnih mjera. Oprema za gašenje požara se redovito održava i nadzire, a naši zaposlenici su educirani o pravilnom postupanju u slučaju požara.

Pružamo sveobuhvatne konzultacije za zaštitu od požara, uključujući izradu planova evakuacije i obuku zaposlenika. Naš cilj je smanjiti rizik od požara i osigurati brzu i učinkovitu intervenciju ako do požara dođe.

Surađujte s nama kako biste osigurali da vaša tvrtka bude potpuno spremna za izazove povezane s požarima. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Procjena rizika i planiranje

Naša tvrtka pruža temeljitu procjenu rizika kako bismo identificirali potencijalne požarne opasnosti u vašem objektu. Na temelju toga razvijamo planove i strategije zaštite od požara.

Protupožarna oprema i instalacija

Pružamo usluge nabavke, instalacije i održavanja protupožarne opreme, uključujući vatrogasne aparate, detektore dima, sprinkler sustave i drugu opremu.

Obuka osoblja

Edukacija zaposlenika o pravilnom postupanju u slučaju požara i korištenju protupožarne opreme ključna je za brzu reakciju i sigurnost.

Planovi evakuacije

Razvijamo planove evakuacije prilagođene vašem objektu kako biste osigurali siguran izlazak iz zgrade u slučaju požara.

Protupožarni sustavi i nadzor

Instaliramo i održavamo protupožarne sustave koji automatski detektiraju požar i aktiviraju protupožarne mjere, čime se minimizira šteta.

Testiranje i inspekcija

Redovito testiramo i inspiciramo protupožarnu opremu i sustave kako bismo osigurali njihovu ispravnost i usklađivanje s regulativama.

Pravno i regulatorno usklađivanje

Pomažemo vam u ispunjavanju zakonskih i regulatornih zahtjeva u vezi s protupožarnom zaštitom.

Hitni intervencijski tim

Na raspolaganju smo za brzu intervenciju u slučaju požara kako bismo smanjili štetu i osigurali sigurnost.

LATEDO

Zaštita okoliša

Zaštita okoliša je srž naše poslovne filozofije. U našoj tvrtki, posvećeni smo očuvanju prirode i smanjenju ekološkog utjecaja naših aktivnosti. Uzimamo ozbiljno odgovornost prema okolišu te kontinuirano radimo na minimiziranju negativnih utjecaja na prirodu.

Nastojimo smanjiti potrošnju resursa, kao i emisiju stakleničkih plinova, promovirajući učinkovito korištenje energije i obnovljive izvore. Naši proizvodi i usluge razvijaju se s naglaskom na održivost i reciklabilnost. Također aktivno surađujemo s dobavljačima koji dijele našu predanost očuvanju okoliša.

Redovito provodimo procjene utjecaja na okoliš te tražimo nove načine za smanjenje negativnih posljedica na prirodu. Također educiramo naše zaposlenike o važnosti zaštite okoliša kako bi ih potaknuli na odgovorno ponašanje.

Naša misija je stvaranje održive budućnosti za sve, i pozivamo vas da se pridružite našim naporima za zaštitu okoliša. Radimo zajedno kako bismo sačuvali naš planet za buduće generacije.

Procjena ekološkog utjecaja

Vršimo procjene kako bismo identificirali potencijalne ekološke izazove i utjecaje vašeg poslovanja na okoliš.

Razvoj i implementacija održivih praksi

Pomažemo vam u razvoju i implementaciji održivih poslovnih praksi kako biste smanjili ekološki otisak.

Energetska učinkovitost

Pružamo savjete i rješenja za povećanje energetske učinkovitosti i smanjenje potrošnje energije.

Upotreba obnovljivih izvora energije

Savjetujemo o prelasku na obnovljive izvore energije kao ekološki prihvatljivu opciju.

Gospodarenje otpadom

Razvijamo strategije za učinkovito gospodarenje otpadom i recikliranje kako biste smanjili otpad i smanjili negativan utjecaj na okoliš.

Ekološka obuka

Osposobljavamo vaše osoblje za razumijevanje i pridržavanje najboljih praksi zaštite okoliša.

Izvješćivanje i praćenje

Pratimo i izvješćujemo o ekološkim inicijativama i napretku prema ciljevima očuvanja okoliša.

Održivost i certifikati

Pomažemo vam u stjecanju ekoloških certifikata i priznanja kako biste demonstrirali vašu posvećenost zaštiti okoliša.

LATEDO

Usluge prijevoza

Prijevoz opasnih tvari (ADR)

Naša tvrtka pruža usluge prijevoza opasnih tvari u skladu s Europskim sporazumom o međunarodnom prijevozu opasnih tvari cestom (ADR). To uključuje prijevoz različitih klasa opasnih tvari, od eksplozivnih i zapaljivih do otrovnih i infektivnih.

Kvalifikacija vozača prema KOD95 standardima

Naši vozači su osposobljeni i certificirani prema KOD95 standardima koji se odnose na obuku vozača za prijevoz opasnih tvari. To uključuje obuku iz sigurnosti, pravilnog rukovanja i postupanja u slučaju nezgoda.

Prijevoz tereta vangabaritnim vozilom

Naša tvrtka pruža usluge prijevoza tereta koji premašuje standardne dimenzije i težinu do 50 tona. Ovo uključuje terete kao što su industrijski strojevi, građevinska oprema, prevelike konstrukcije i slično.

LATEDO

Usluge građevinskih radova

Naša usluga građevinskih radova, iskopa bagerom i rada s radnim strojevima pruža vam stručnost i resurse potrebne za uspješnu izvedbu građevinskih projekata. Surađujemo s vama kako bismo osigurali da projekti budu izvedeni sigurno, precizno i učinkovito.

Iskopi bagerom

Pružamo usluge iskopa bagerom za pripremu gradilišta, izradu temelja, kanalizaciju, odvodnju i druge potrebe. Naši bageri i iskusni operateri osiguravaju precizan i učinkovit iskop.

Priprema gradilišta

Pomažemo u pripremi gradilišta, uključujući niveliranje terena, uklanjanje nepotrebnih materijala, te pripremu za izgradnju ili rekonstrukciju.

Rad s različitim radnim strojevima

Osim bagra, pružamo usluge upravljanja raznim radnim strojevima kao što su buldožeri, grederi, utovarivači i valjci. Nudimo i najam strojara za rad na različitim radnim strojevima.

LATEDO

Obratite nam se s povjerenjem!

KONTAKTIRAJTE NAS I OBRADITI ĆEMO VAŠ ZAHTJEV U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU!

Tvrtka Latedo nudi visoko kvalitetne usluge koje pomažu organizacijama u osiguravanju sigurnosti svojih zaposlenika, poslovnih prostora i okoliša.

RADNO VRIJEME

PON-PET 08.00 - 16.00 sati
SUB 08.00 - 14.00 sati

KONTAKT

© 2023 Sva prava pridržana latedo.hr | web by KS

Obratite nam se s povjerenjem,
Vaš Latedo!